arrangement aangekocht via vakantieveilingen.nl

Maart 2012 een arrangement aangekocht via vakantieveilingen.nl
‘SLAPEN EN RELAXEN IN EEN LANDHUIS IN TWENTE, DE HOLTERHOF’

De vouche is duidelijk, die geeft aan dat ik een arrangement gekocht heb, waar ik alle dagen van de week gebruik van kan maken tot 05-03-2013.

1 overnachting voor 2 personen bij De Holterhof
2 dagen gebruik van alle saunafaciliteiten en baden

In de praktijk:
De Holterhof maakt bruto prijzen voor de hotelkamer en verrekent een vakantieveiling-korting waardoor je altijd moet bijbetalen voor je reservering. Daarnaast worden extra kosten in rekening gebracht voor gebruik van de saunafaciliteiten 7,95 p/p (normaal 32 euro)

Ik heb alleen geen korting aangekocht, ik heb een arrangement aangekocht.

Kortom, ik moet 74 euro bijbetalen voor de hotelkamer en 15,90 euro voor saunafaciliteiten (15/02/2013)

Daarom adviseer na dit 1-malige avontuur, gebruik je gezonde verstand en ga niet in op aanbiedingen van Huize Holterhof (voorheen De Holterhof), Huize Hölterhoflaan 10 (voorheen Spiksweg 10) 7534 PH Enschede +31 (0)53 4605570

Dit is gewoon oplichting!

Harmen

Een goede tip is inderdaad om eerst even contact op te nemen met de organisatie. Dit kan veel ellende voorkomen!

Als variant op vakantieveilingen.nl is er nu trouwens refoveilingen.nl. Een vergelijkbare veilingsite. Website oogt duidelijk maar het aanbod is nog wat gering.

Misschien dat wat concurrentie vakantieveilingen ook weer scherp maakt!

arie

win je een weekendje krijg je het volgende te zien
5,00 euro stoom per dag 1.15 euro service kosten 0.85 eurocent toeristen belasting € 6.95 reserveren
rrn grote oplichtersbende

Anke

Het is inderdaad beter om eerst zelf de organisatie te bellen of de veiling nu helemaal klopt. Ik heb vaak meegemaakt dat ik bijvoorbeeld ook een hotelbon kon winnen en dan verplicht was ontbijt en diner af te nemen. Met de hotelbon kon ik dan gratis een week verblijven in het hotel. Na het hotel te hebben gebeld zeiden ze dat dit altijd zo was, dat je gratis bij ze kon verblijven maar wel verplicht ontbijt en diner moest afnemen. En bij Vakantieveilingen betaalde ik toch 23 euro voor die bon terwijl het altijd al gratis was! Pure oplichting dus en ook het hotel sprak er schande van.

Ook krijg ik het idee dat veel aanbieders weg willen bij VV omdat een veiling te weinig oplevert. Als je dan bijvoorbeeld een restaurant belt dat je wilt reserveren omdat je een veiling hebt gewonnen dan worden ze vaak al gepikeerd en is ook het diner zelf niet geweldig. Kan me best voorstellen als aanbieder en natuurlijk het is hun eigen risico maar geef dan bijvoorbeeld een startbod aan of iets. Er staan heel veel artikelen op het internet dat VV en ook ticketveiling de prijzen beïnvloeden om het nog acceptabel te maken voor een aanbieder.

Dan ga ik liever nu naar refoveiling of die anderen nieuwe website Veilingkans.nl. Jonge bedrijven waar het iets stiller is en je inderdaad nog voor een leuke prijs een goed uitje kan winnen. Ook niet teveel tekst en addertjes onder het gras. Dit zullen echt wel concurrenten gaan worden lijkt mij.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *